• LESSEN

LESROOSTER

Pay-as-you go. Betaal alleen wanneer jij gaat en reserveer gemakkelijk online jouw plek of matje.

Kies uit ons breed aanbod aan lessen. Heb jij vandaag zin in een rustige Yin Yoga, Core-verstevigende Pilates les, of High-Intensity Boksles? Alles kan!

PAKKETTEN & LIDMAATSCHAPPEN

Bij CityClasses bieden we verschillende lidmaatschappen en de optie om losse lessen te betalen. Iedereen heeft nou eenmaal een ander ritme en schema en daar passen wij ons op aan! Flexibiliteit is belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met maandelijks opzegbare lidmaatschappen.

Kies jouw pakket en reserveer gelijk online jouw volgende les.

LESSEN

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waar je meerdere minuten in de yoga houdingen blijft. Dit zijn zittende of liggende houdingen. Door lang in een houding te blijven ontspan, hydrateer en rek je het bindweefsel. Bindweefsel is een structuur die door het hele lichaam te vinden is en alle delen van het lichaam met elkaar verbindt. Wanneer we ouder worden of lichamelijke klachten hebben kan dit bindweefsel uitdrogen waardoor het minder flexibel en soepel is. Yin yoga herstelt dit. Ook zeer geschikt voor mensen die door veel sporten een verminderde mobiliteit hebben.

Bij Boxing lessen ligt de focus op het verbeteren van je inzicht, kracht, snelheid, conditie en coördinatie door tactische vechtsport. De les bestaat uit een combinatie van lichaamsoefeningen, bokstechnieken en voet werk. Alles wordt op een veilig en respectvolle manier aangeleerd door onze topdocente Sara. Wij weten zeker dat jij voldaan en met een glimlach de studio verlaat!

Aerial Yoga Restorative is een rustige vorm van Aerial Yoga die je begeleidt in een diepe ontspanning van zowel je lichaam als geest en ondersteunt je op een bewuste en liefdevolle manier in de beweging, stretch en versteviging van je lijf. Tijdens deze les ligt er een extra focus op mindfulness en ademhaling, dit om je lijf en geest uit te nodigen om los te laten en te herstellen van spanning en stress. Deze les is toegankelijk voor alle niveau’s maar is zeker ook geschikt voor beginners of mensen die aan het herstellen zijn van een burn out of blessure. Ben je zwanger? Ook dan ben je welkom. Gun jezelf wat rust, ruimte en beweging. Doe mee aan de Aerial Restorative les en voel je als herboren!

Hou jij van een flinke uitdaging in jouw Yoga practice? Dan is Power Yoga wat voor jou. Power Yoga is een intensieve en dynamische yogavorm die is afgeleid uit de Ashtanga Yoga. Ontdek wat de combinatie van adem, kracht en beweging met volle aandacht voor je kunnen doen.

In de Yoga Flow verlengen en versterken we onze spieren en werken we aan het soepel maken van de wervelkolom. Wat Hatha Yoga onderscheidt van andere sporten is het bewust bezig zijn met de ademhaling. Zo voer je de houdingen op een ontspannen manier uit en werk je aan de bewustwording van je lichaam. De houdingen verbinden we op zo’n manier dat er een flow ontstaat in de les.

  • Lijst Titel 1

  • Lijst Titel 2

  • Lijst Titel 3

In de Aerial Yoga – Basics maken we gebruik van een doek die lijkt op een hangmat. We spelen met de zwaartekracht, het doek en de vloer. Het doek ondersteunt en helpt je om in bepaalde posities te komen, los te kunnen laten en in anderen juist je lijf te verstevigen. Het is een mooie mix tussen het beoefenen van mindfulness, yoga en een goede portie plezier in het doek. Aerial Yoga – basics geeft je een gebalanceerde les waar ontspanning, uitdaging en intensieve oefeningen met elkaar worden verbonden en afgewisseld. Doe mee en vlieg met een glimlach door de lucht!

 bij CityClasses is een intensieve les met een focus op het verbeteren van spierkracht, flexibiliteit, balans en met name ‘core strength’ (kracht van de uiterst belangrijke rug- en buikspieren). De leerlingen voeren de oefeningen uit op matjes. Ben je een beginnende Pilates leerling? Geen probleem! Dan volg je de les gewoon met wat meer rustpauzes. Je zal iedere les vooruitgang boeken en de voordelen van Pilates zoals toename in kracht en flexibiliteit merken in je dagelijks leven.

In onze Dance Workout les neemt Professional Latin Lover Jesus Williams je mee op reis naar de wereld van de dans. Salsa, merengue, Kumbia en Hiphop. Zomaar een paar dansstijlen die voorbij komen tijdens het feestje onder de workouts. Dance is fun, sweat and smiles!

Heb je ervaring met Aerial Yoga en wil je nog wat verder in jouw practice? In de Aerial Acrobatics les ervaar je iets nieuws in de doeken. In deze les werken we aan onze kracht en flexibiliteit terwijl we acrobatische houdingen in de Aerial doeken oefenen. Enige ervaring is voor deze les gewenst. Wil jij net zo vliegen als een Cirque du Soleil artiest? Vlieg dan met ons mee!