Summer In The City

Het is hoogzomer, mega warm en jij bent al terug van vakantie of moet nog gaan. What to do?!
Thuis word je gek van de hitte en ook aan de plas is het te heet. Lukt het je nog om regelmatig een yoga- of boksles te komen volgen? Nee? Geen zorgen, je bent niet de enige. We merken massaal een dip in de zomer en hebben geen zin en tijd te sporten óf we drinken liever een biertje op het terras.

Toch is het juist fijn om aan je fitheid en flexibiliteit te blijven werken in de zomer. Zo zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Dat biertje smaakt ook nét even lekkerder na een intense workout.
We kunnen het niet genoeg zeggen:  “It’s all about balance.” Dus spreek met jezelf af om je trainingsregime door te zetten deze hete zomermaanden. We hebben een heerlijk koele zaal met airconditioning dus de warmte is geen excuus. En heb je eens zin in iets anders? Probeer dan vrijblijvend een Milon training in de Citygym of doe eens mee met de Small Group Training. Voor je het weet heb je het ritme weer te pakken. 

Enne… vergeet ook niet te genieten!

Tot snel bij CityClasses